Concert pascal
MOPAN Suceava

Preşedintele PSD Suceava, deputatul Ioan Stan, apreciază că reprezentantele partidului pot constitui esenţa reformei clasei politice şi cheia succesului în alegerile generale din 2016. El a făcut declaraţia la o întîlnire a Comitetului Executiv al Organizaţiei Judeţene a Femeilor Social-Democrate. Întrunirea s-a desfăşurat la Cacica, iar deputatul Stan le-a încurajat pe participante să-şi manifeste intenţia de a figura pe listele electorale. Într-un comunicat de presă semnat de purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Alexandru Rădulescu, ae arată că la alegerile locale din iunie, femeile din PSD Suceava au avut un număr semnificativ de candidate şi au obţinut 3 funcţii de primar, prin Maria Tomescu, la Baia, Violeta Ţăran, la Berchişeşti şi Maria Pleşa, la Voitinel, două mandate de consilier judeţean, prin Oana Pintilei şi Gabriela Mihai, 5 posturi de viceprimar şi 95 de mandate de consilier local.


Vă prezentăm mai jos comunicatul de presă al PSD Suceava în varianta integrală.

”Joi, 11.08.2016, ora 18.00, la Cacica, a avut loc întâlnirea Comitetului Executiv al  Organizației  Femeilor Social-Democrate Suceava, la care au participat peste 170 de reprezentante  ale doamnelor social-democrate din toate zonele județului, membri ai Biroului Permanent al Organizației Județene PSD și parlamentari.

Președinta OFSD, doamna Oana Pintilei, a făcut o prezentare a activităților în care s-au implicat doamnele social-democrate sucevene în ultimii patru ani, activități diverse (culturale, educaționale, caritabile, politice) care au contribuit esențial la promovarea valorilor social-democrate.  Datorită implicării lor, doamnele social-democrate au fost prezente într-un număr important pe listele electorale ale PSD Suceava, obținând 3 funcții de primar (Maria Tomescu – comuna Baia, Violeta Țăran – comuna Berchișești, Maria Pleșca – comuna Voitinel), 2 funcții de consilier județean (Gabriela Mihai, Oana Pintilei), 5 funții de viceprimar și 95 funcții de consilier local. Astfel,  doamnele social-democrate au cea mai consistentă reprezentare pe scena politică a județului Suceava.

Implicarea doamnelor social-democrate a fost apreciată și de dl. Ioan Stan, președintele Organizației Județene PSD Suceava, care și-a exprimat  opinia că membrele PSD pot constitui esența reformei clasei politice și cheia succesului în alegerile parlamentare din 2016, încurajând doamnele să-și manifeste intenția de a fi prezente pe listele electorale.

Reprezentantele locale ale OFSD care au luat cuvântul și-au exprimat unanim convingerea că obiectivul electoral stabilit de PSD Suceava va fi realizat print-o implicare mai profundă a doamnelor în activitățile politice, dar și prin invocarea rezultatelor foarte bune în plan social și economic, obținute în toată perioada post-decembristă de guvernele social-democrate, în antiteză cu rezultatele dezastruoase ale guvernelor liberale sau tehnocrate, ale căror consecințe se resimt și astăzi”.

Alexandru Rădulescu
Purtător de cuvânt PSD Suceava

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava