Concert pascal
MOPAN Suceava

Comitetul Executiv Național al PSD a decis în urma ședinței de luni, 12 august, menținerea alianței cu ALDE atât la nivel parlamentar cât și la nivel guvernamental, a anunțat președintele organizației județene a PSD, senatorul Ioan Stan. ”În ședința Comitetului Executiv Național al PSD s-au discutat cu prioritate aspecte legate de alianța parlamentară și guvernamentală PSD-ALDE. Cei prezenți, în urma discuției și cu partenerii ALDE, au decis menținerea alianței atât la nivel parlamentar cât și la nivel guvernamental. Această alianță s-a manifestat unitar și în cadrul ședinței de Guvern, ce a avut loc în aceeași zi, în care s-a adoptat rectificarea bugetară”, a spus Stan. El a arătat că premierul Viorica Dăncilă, a evidențiat faptul că această rectificare bugetară este pozitivă, asigură sumele necesare pentru proiectele asumate de guvernarea PSD-ALDE, pentru continuarea investițiilor în domeniile prioritare și pentru plata salariilor, pensiilor și indemnizațiilor sociale.

”Zvonul lansat în spațiul public de un anumit parlamentar ALDE referitor la o presupusă „gaură în bugetul public” este total nefondat”

”Dl. Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, a dat asigurări că zvonul lansat în spațiul public de un anumit parlamentar ALDE referitor la o presupusă „gaură în bugetul public” este total nefondat și a menționat că ar fi bine ca astfel de ieșiri publice care urmăresc doar promovarea personală să lipsească din modul de manifestare a membrilor alianței”, a menționat liderul social democrat.

PSD a decis încetarea negocierilor cu Pro România

El a subliniat că în ceea ce privește colaborarea cu Pro România s-a decis încetarea oricăror negocieri în condițiile în care se constată că reprezentanții acestui partid nu doresc o implicare reală în rezolvarea problemelor țării ci doar o subliniere a propriei prezențe în spațiul public.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava