Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele organizației județene a PSD, senatorul Ioan Stan, a catalogat anunțul șefului administrației județene, Gheorghe Flutur privind înființarea unui Muzeu de Artă Sacră în clădirea fostului Consulat al Austriei din Fălticeni drept ”o nouă temă de campanie la fel de realistă ca tunelurile prin munți, ca aeroportul de la Floreni, ca cele două spitale de pe hârtie, etc”. Asta în condițiile în care ”nu a catadicsit să angajeze măcar un paznic acolo pentru a nu se distruge clădirea, deși imobilul se afla în patrimoniul Consiliului Județean”.

”După cum am mai spus în intervențiile anterioare, nu există săptămână în care președintele Consiliului Județean Suceava să nu ne demonstreze că stă foarte bine la capitolul imaginație. Dacă ar sta la fel de bine și la capitolul muncă în folosul sucevenilor, altfel ar fi arătat județul nostru după 4 ani de administrație liberală.

Ultima găselniță a domniei sale este înființarea unui Muzeu de Artă Sacră în clădirea fostului Consulat al Austriei, care se află pe raza municipiului Fălticeni, asta după ce ani de zile nu a catadicsit să angajeze măcar un paznic acolo pentru a nu se distruge clădirea, deși imobilul se afla în patrimoniul Consiliului Județean. Cum se face că în tot acest răstimp nu a pus nicio cărămidă pentru reabilitarea clădirii dar acum, în prag de campanie electorală, brusc și-a amintit de potențialul acestei locații? Răspunsul este intuit de oricine: e doar o nouă temă de campanie electorală, la fel de realistă ca tunelurile prin munți, ca aeroportul de la Floreni, ca cele două spitale de pe hârtie, ca tabăra internațională de la Bucșoaia, etc. Este un nou proiect din lista „cu ce va face” Gheorghe Flutur dacă va mai prinde un mandat, această lista fiind mult mai lungă decât lista cu „ce a făcut” în acest mandat”, a declarat Stan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava