Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat că la mai puțin de două săptămâni înainte de ziua alegerilor, Guvernul PNL s-a gândit să ofere mită electorală din fondul de rezervă pe care îl are la dispoziție. Astfel, Ioan Stan a spus că actualul Guvern a transformat acest fond care trebuie folosit în situații excepționale, în pușculița electorală a PNL.

„Din ce știm până acum de la Guvernul Orban, bani pentru educație nu sunt, bani pentru alocații nu sunt, bani pentru pensii nu sunt, bani pentru achiziția de măști gratuite pentru personalul didactic și elevi nu sunt, dar când vine vorba să mai atragi câțiva primari de partea ta ca prin intermediul lor să mai câștigi niște voturi se găsesc atât soluții, cât și bani”, a precizat Stan. El a adăugat că așa s-ar putea explica de ce cei nouă foști primari PSD din județul Suceava au ales să treacă la PNL, pentru a fi răsplătiți prin alocarea acestor fonduri. Liderul PSD Suceava a spus că răsplata a venit odată cu această alocare de bani guvernamentali, comunele Frumosu, Moara, Ulma, Frasin, Stulpicani, Ostra, Stroiești, Păltinoasa și Valea Moldovei primind sume mai mari decât majoritatea comunelor conduse de primari rămași loiali partidului nostru.

„Considerăm că aici este mâna dlui Flutur care prin astfel de practici crede că va mai crește electoral datorită voturilor aduse de foștii edili. Poate primarii în cauză sunt mulțumiți de ce au obținut, dar locuitorii județului Suceava nu uită că tot el se face vinovat de distrugerea imaginii județului nostru pe plan național, de distrugerea economiei locale. Din cauza acestor probleme, mandatul următor sigur nu este despre hore și festivaluri unde domnia sa excelează, ci despre administrație publică. Din aceste motive, de pe 27 septembrie, sucevenii îl vor trimite acasă”, a spus Ioan Stan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava