MOPAN Suceava

Președintele Organizației Județene Suceava a PSD, senatorul Ioan Stan, a declarat, astăzi, că Guvernul PSD a fost cel care și-a îndreptat atenția către județul Suceava, dar și că acum după ce a fost demis prin moțiune de cenzură, așteaptă să vadă cele două autostrăzi și cele cinci șosele de centură din județ, promise de PNL. Ioan Stan a declarat că la votul de astăzi a fost prezent în Parlament, însă nu a votat moțiunea de cenzură deoarece i s-a părut corect și normal ca acest Guvern PSD să-și ducă mandatul până la capăt. „Acest Guvern a fost cel care a mărit salariile și pensiile și a luat măsuri pozitive pentru toate categoriile sociale din România. Acest Guvern a fost cel care și-a îndreptat atenția către județul Suceava, alocând cei mai mulți bani prin PNDL, finalizând pârtia de schi de la Câmpulung Moldovenesc, construcția șoselei de centură a Sucevei, dar și lucrările de modernizare a DN 18, care face legătura cu județul Maramureș. Mai mult, acest Guvern a alocat fondurile necesare pentru reabilitarea drumului național de la Drăgușeni până la Cumpărătura, a drumului care face legătura cu județul Neamț, pe Valea Bistriței. În același timp noi am fost cei care am început lucrările la autostrada Iași – Timișoara, precum și procedurile de licitație pentru construcția drumului de mare viteză Siret – Suceava Pașcani”, a declarat Ioan Stan.
Liderul PSD Suceava a spus că din acest moment așteaptă să vadă de la noul Guvern cele două autostrăzi promise de parlamentarii PNL Suceava în Moldova, precum și cele cinci șosele de centură pentru municipiile și orașele din județul Suceava, însă a adăugat că se îndoiește că aceste investiții se vor realiza.
El și-a exprimat deschiderea de a colabora cu toți ceilalți parlamentari suceveni pentru a duce la finalizare proiectele de dezvoltare care sunt începute în județul Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava