Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a consideră că anunțul făcut de „principalul agent electoral al PNL-ului”, președintele României Klaus Werner Iohannis, secondat de „insignifiantul” Ludovic Orban cu privire la redeschiderea piețelor la sfârșitul acestei săptămânii dă dovadă de o mare ipocrizie. „Ipocrizia acestora este strigătoare la cer, având în vedere contestația pe care guvernul liberal a făcut-o legii inițiate de PSD și adoptate de Parlamentul României prin care s-ar fi rezolvat acest abuz al  guvernanților încă de acum 3 săptămâni. Ba mai mult, președintele Klaus Iohannis nici n-a recunoscut că a primit spre promulgare această lege pe 12 noiembrie. Singurul motiv pentru care n-a promulgat-o a fost că amendamentul care permitea deschiderea piețelor încă de atunci, era al PSD-ului. Doar că acum, brusc au realizat că și votul celor din piață contează. Așa că deschid piețele în scop pur electoral, crezând că pot manipula românii cu acest tertip josnic. Fac asta numai ca să aibă ce închide următoarea săptămână după alegeri. Deoarece, în majoritatea timpului, pentru liberali, micul producător autohton nu înseamnă nimic. Weekend-ul acesta înseamnă voturi, dar în restul timpului, pe liberali nu-i doare capul de cum o duce românul de rând”, a declarat Ioan Stan.

El a adăugat că în aceeași logică de campanie, cei Ludovic Orban și Klaus Iohannis fac câte și mai câte vizite electorale fără sens, ca cea la centura Bacăului, care bineînțeles că în fapt nu este terminată, atunci când altele ar trebuie să fie prioritățile guvernamentale la ora actuală. „Și ne referim aici la sistemul sanitar depășit total de epidemia de Covid-19, dovezi în acest sens fiind condițiile inumane de la spitalul din Reșița și nu în ultimul rând tragedia petrecută la Piatra Neamț unde au ars și murit  oameni din cauza iresponsabilității liberalilor.

În ciuda acestor nenorociri care au marcat România în ultimele săptămâni, ca să nu mai vorbim de dezastrul economic pe care liberalii l-au adus țării, Ludovic Orban dovedește o totală lipsă de bun simț anunțând deja cu cine face Guvernul. Asta deși românii încă nu și-au exprimat votul. Dar pentru liberali votul românilor nu contează. Contează doar să rămână ei la putere sub orice chip și sub orice formă, fără a ține cont de principiile și regulile democrației. Vorba președintelui Iohannis: „Ghinion”!

Cu toate astea, duminică, românii au șansa de a vota siguranța unui viitor mai bun. Suntem convinși că o vor face, în ciuda tuturor încercărilor disperate ale PNL-ului de a mai atrage electorat de partea sa”, a încheiat președintele social democraților suceveni.

Ioan Stan: Ipocrizia lui Klaus Iohannis și Ludovic Orban este strigătoare la cer în privința redeschiderii piețelor, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava