MOPAN Suceava

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat că actuala guvernare PNL și-a atribuit cea mai mare parte din programul de guvernare al PSD în planul de relansare economică al României, prezentat oficial în cursul zilei de ieri. „Deoarece nu sunt în stare să vină cu soluții proprii pentru economia românească, aceștia au copiat mai bine de 60% din programul de guvernare al PSD-ului și au prezentat măsurile respective ca și cum ar fi ale lor. Atâta pot. Să fure munca altora și să se împăuneze cu ea. Ba mai mult, pe lângă plagiatul evident, putem constata că o parte din măsuri sunt deja puse în aplicare de pe vremea guvernării noastre, iar ce a mai rămas, reprezintă  tunurile PNL-ului date economiei românești în perioada celor opt luni de guvernare”, a spus Ioan Stan. El a subliniat faptul că dovada amatorismului și superficialității liberale este evidentă în acest program pentru că la multe propuneri lipsesc termenele de realizare și nici nu se indică sursele de finanțare a măsurilor prezentate. „De asemenea, nicăieri în documentul respectiv nu ne este prezentată evoluția principalilor indicatori macroeconomici în intervalul pentru care propun programul: PIB,  deficit, datorie, venituri. Ca să nu mai spunem că lipsesc inclusiv principalii indicatori sociali, cum ar fi evoluția salariului minim și mediu, evoluția pensiei minime și a punctului de pensie și nici nu se discută despre puterea de cumpărare sau de reducerea sărăciei.

Este pur și simplu un plan de relansare economică făcut pe genunchi, care nu prezintă soluții concrete, ci numai promisiuni fără acoperire. În acest sens stă mărturie faptul că relansarea respectivă, conform programului dumnealor, este prevăzută pentru 2025-2027. Or românii au nevoie ca economia țării să fie pornită acum.

Acestea fiind spuse, așteptăm cu interes și  programul de „relansare” economică a județului Suceava gândit de liberali, fiind convinși că aceștia vor relua practic aceleași teme ca în 2016, pentru că nu au dus la capăt nimic din ce au promis atunci”, a încheiat Ioan Stan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava