• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Liderul PSD Suceava, Ioan Stan, i-a criticat pe liderii liberali pentru că vor să-i inducă în eroare pe români cu promisiuni legate de o viitoare lege a salarizării unitare. Ioan Stan a declarat că liderii PNL vorbesc acum despre legea salarizării, dar faptele arată că liberalii au blocat legea prin care medicii și profesorii ar fi avut salarii mai mari cu 15%. „Faptele vorbesc pentru Guvernul Zero şi PNL, iar faptele arată că au blocat creşterea salariilor personalului din educaţie şi sănătate cu 15%. Doar PSD va creşte salariile, va elimina taxele şi va aduce mai mulţi români în clasa de mijloc. Guvernul Zero a blocat toate aceste măsuri şi a guvernat împotriva românilor şi pentru corporaţii, și nu nu îi poate păcăli pe români cu legea salarizării”, a precizat Ioan Stan.

El a amintit că în perioada când s-a aflat la guvernare, PSD a lăsat o lege a salarizării negociată cu sindicatele şi FMI, care ar fi crescut salariile încă din 2016 şi ar fi adus mai mulţi români în clasa de mijloc. „Tot faptele arată că Guvernul Zero a blocat legea salarizării lăsată de guvernarea PSD. În mod sigur Guvernul Zero nu va mări salariile, iar legea salarizării unitare pe care o invocă acum este o încercare de a îi păcăli pe români. Mai mult, câteva lucruri sunt sigure dacă guvernul tehnocrat şi PNL continuă să guverneze: zero măriri de salarii, zero măriri de pensii, zero subvenţii pentru fermierii români, pentru a îi faulta în competiţia cu fermierii europeni, sau zero sprijin pentru companiile româneşti, dar sprijin financiar pentru companiile străine”, a subliniat președintele PSD Suceava, care candidează pe primul loc pe lista pentru Senat. Ioan Stan a ținut să mai precizeze că actualul Guvern condus de Dacian Cioloș este „un Guvern care taie”, declarând că la ultima rectificare bugetară au fost tăiat banii destinaţi IMM-urilor şi tinerilor care vor să îşi înceapă o afacere.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava