Muzeul Bucovinei

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a criticat faptul că PNL, USR-PLUS și UDMR au blocat înființarea comisiei parlamentare de anchetă a deceselor COVID-19, arătând astfel țării că promisiunea transparenței totale a fost doar o minciună. „Reprezentanții acestor partide vor să ascundă în continuare adevărul față de români. Ce vor să nu se afle? De ce parlamentarii puterii refuză o cercetare transparentă a datelor despre pandemie? Ce ilegalități protejează? Nu cumva se tem că grozăviile care ar putea ieși la iveală îi vor face pe români să-i alunge cu pietre de la guvernare? Că ar putea fi un nou scandal de tip Unifarm? Votul de astăzi adâncește catastrofal lipsa de încredere în instituțiile statului și va avea efecte devastatoare inclusiv în privința vaccinării și combaterii pandemiei”, a spus Stan.

El consideră că votul reprezentanților acestor partide reprezintă dovada supremă că le este groază de reacția oamenilor, cu atât mai mult cu cât, așa cum reiese din presă, raportul Ministerului Sănătății privind decesele COVID-19 este gata, însă noului ministru îi este teamă să îl facă public. „Asta deoarece pe lângă cei 2.300 de morți în plus, apar alte 3.000 de decese neraportate 3.000 de morţi cu diagnostic secundar COVID-19, despre care nu s-a știut până acum! 5.300 de decese în plus față de statisticile oficiale! Aceasta ar fi realitatea îngrozitoare pe care actuala guvernare vrea să o ascundă românilor. Cu alte cuvinte, ieri, PNL, USR și UDMR au dat un vot pentru mușamalizarea adevărului. Practic, fiecare parlamentar care a votat împotriva constituirii comisiei este un complice ticălos al celor care vor să-i țină pe oameni în minciună și teroare”, a declarat Ioan Stan.

El a spus că această atitudine a actualilor guvernanți este o sfidare cinică și o formă de dispreț împinsă la extrem față de populația acestei țări chemată să facă sacrificii și să îndure de către o putere de-a dreptul abjectă. „Iar USR-PLUS, care clamează transparența și al cărui ministru al Sănătății a devoalat date controversate, precum că numărul morților de COVID ar fi mai mare decât cel raportat  oficial, și-a dovedit fățărnicia sa ordinară, mai mult decât oricine”, a încheiat Ioan Stan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava