Comenzi MOPAN Suceava

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a anunțat că având în vedere „decizia total eronată” a Guvernului PNL condus de Ludovic Orban de a închide piețele „cu scopul evident de a distruge producătorii autohtoni”, social democrații au depus un amendament la ordonanţa 78/2019 prin care nu va permite acest lucru.

Ioan Stan a arătat că proiectul de act normativ realizat de PSD va fi votat marţi în comisii şi apoi va ajunge în plenul Parlamentului. Stan a explicat că acest amendament completează ordonanța de urgență prin care liberalii au vrut să închidă piețele, cu următorul aliniat: „pe durata stării de alertă, pieţele agroalimentare în spaţii închise, târgurile, bâlciurile, pieţele mixte şi volante, talciocurile, aşa cum sunt definite potrivit art. 7 alin. 1 din Hotărârea Guvernului 348/2004 privind exercitarea comerţului cu produse şi servicii de piaţă în unele zone publice, cu modificările şi completările ulterioare, îşi vor putea continua activitatea, cu respectarea restricţiilor referitoare la distanţarea socială şi a măsurilor de protecţie sanitară”.

„Prin această completare asigurăm mai departe activitatea piețelor și încurajăm producătorii români să comercializeze produse autohtone. PSD nu poate tolera acestă măsură lipsită de scrupule luată de guvernul liberal împotriva românilor care îşi câştigă cinstit pâinea din munca pământului. Românii au dreptul să pună pe masă produse româneşti și să se bucure de munca semenilor lor”, a încheiat Ioan Stan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava