MOPAN Suceava

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat ca în acest moment, prioritatea maximă a românilor și a PSD este ca moțiunea de cenzură să fie adoptată și guvernul Cîțu să fie demis. Ioan Stan a spus ca în acest sens, PSD cheamă la dialog și colaborare pe toți parlamentarii care vor cu adevărat demiterea guvernului Cîțu. “Avem convingerea că acesta este singurul lucru care contează în momentul de față și prin urmare PSD este deschis să discute textul moțiunii de cenzură cu toate formațiunile politice care vor să ducă această inițitivă până la capăt. De altfel, moțiunea PSD este singura al cărei conținut este deja cunoscut publicului și care are toate semnăturile necesare pentru a fi depusă”, a precizat Ioan Stan.

El a subliniat că PSD invită toate formațiunile politice și toți parlamentarii care își doresc înlăturarea actualului guvern să contribuie cu modificări sau completări la textul moțiunii.  “Totodată trebuie să ținem cont că în momentul de față, miza cea mai importantă nu este textul sau autorii moțiunii, ci votul din Parlament care să determine căderea guvernului Cîțu. În acest context, PSD reafirmă hotărât că va vota orice moțiune de cenzură care se va dezbate în Parlament împotriva actualului Executiv.

În același timp, PSD face un apel la toate partidele parlamentare să urgenteze procedurile constituționale pentru încheierea cât mai rapidă a acestei crize guvernamentale. Cetățenii se confruntă cu probleme deosebit de grave, privind degradarea accelerată a nivelului de trai pe fondul creșterii masive a prețurilor la energie, alimente și medicamente, ceea ce impune instalarea cât mai rapidă a unui guvern legitim care să pună capăt dezastrului economic și social provocat de actuala echipă guvernamentală”, a spus Ioan Stan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava