MOPAN Suceava

Liderul județean al PSD, senatorul Ioan Stan, a revenit în această după amiază cu o contrareplică la omologul său de la PNL, Gheorghe Flutur, președinte al Consiliului Județean, pe marginea eficienței vizitei delegației guvernamentale la Suceava arătând că ”este tot mai evident că dl. Flutur nu vrea să accepte realitatea, respectiv că numele său înseamnă tot mai puțin pentru electoratul sucevean”. Iată comunicatul de presă integral:

”Este tot mai evident că dl. Flutur nu vrea să accepte realitatea, respectiv că numele său înseamnă tot mai puțin pentru electoratul sucevean și că se hazardează în demersuri care mai de care mai penibile, considerând că așa poate mai atrage atenția asupra sa. Așa ne explicăm și ultima sa ieșire, care este mai mult ieșire nervoasă decât discursul unui politician, dar nici nu-i putem cere mai mult. Atâta poate.

D-le Flutur, vom fi scurți și la obiect. Niciodată nu voi face referiri la dumneavoastră ca persoană, la familia dumneavoastră. Mai mult, spre deosebire de dumneavoastră, nu vreau să aduc vorba nici măcar despre „scheletele” din dulapul dvs. despre care mass-media națională și suceveană a făcut deseori referire. Sunt problema dumneavoastră și a instituțiilor abilitate să se ocupe de așa ceva. Eu vă interpelez doar în calitatea dumneavoastră de șef al administrației publice județene, cât și încalitatea pe care v-ați asumat-o, cea de deținător al unei relații privilegiate cu guvernul PNL.

În mod normal vizita unor miniștri în județ ar trebui să ne bucure prin prezumpția că aceștia ar înțelege realitățile județului. Însă acest eveniment pe care l-ați organizat, sau care vi s-a organizat pentru a vă spăla imaginea de „gropar” al județului a arătat aceleași caracteristici ale dvs. și ale guvernării liberale: demagogie și promisiuni deșănțate. Am văzut un premier, Ludovic Orban mereu în contratimp cu guvernarea: când trebuia să fie prezent în Suceava, atunci când dumneavoastră erați ascuns și când medicii spitalului județean se luptau cu moartea, acest premier era la petreceri prin Guvern; acum când trebuia să fie prezent în vestul țării unde se produceau inundații catastrofale, premierul era în Suceava, iar acum când Suceava se confruntă cu inundații, premierul a plecat de aici. Dumneavoastră…ca de obicei. Încercați să vă lăudați cu realizările altora și încercați să vindeți promisiuni sucevenilor legate de obiective pe care probabil tot guvernările social democrate viitoare le vor realiza: autostrăzi, drumuri expres, aeroporturi.

Așadar, d-le Flutur, în loc să aveți ieșiri nervoase la adresa mea, mai degrabă ați ieși în fața sucevenilor cu soluții și proiecte concrete”.

Senator, Ioan Stan

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava