MOPAN Suceava

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat că nici nu a început bine perioada de campanie electorală şi preşedintele PNL Suceava şi al Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur „a dat startul la minciuni”, multe dintre ele fiind aceleași de acum patru ani.

Ioan Stan a spus că prima dintre ele este legată de podul de peste Siret de la Talpa, care ar trebui să lege județul Suceava de județul Botoșani. Stan a amintit că președintele Consiliului Județean a anunţat că a alocat pentru studiile tehnice 100.000 de lei de la bugetul instituției pe care o conduce, asta după ce în 2019 tot el a scos acest obiectiv de pe lista de investiții. „Bineînțeles că nu se va întâmpla nimic concret în lunile următoare cu acest proiect, această alocare fiind una în scop pur electoral, fără nicio altă finalitatea decât manipularea cetățenilor.

A doua minciună a dlui  Flutur este aceea că PNL-ul plătește datoriile guvernării PSD. Îi amintim dlui Gheorghe Flutur că până a prelua ei guvernarea, PSD-ul a plătit toate ratele la programul Utilități și Mediu, plus datoriile la termoficare pentru orașele Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului și Rădăuți. Guvernarea PNL-istă a plătit o rată pentru programul anterior menționat și în rest, a sistat plățile. Ca să nu mai pomenim de ajutorul disperat de care are nevoie primarul din Câmpulung Moldovenesc ca să ajungă la zi cu datoriile pentru termoficare orașului”, a declarat preşedintele PSD Suceava. Nu în ultimul rând, el i-a atras atenţia lui Gheorghe Flutur că atât timp cât PSD a fost la guvernare și a gestionat  PNDL, nu a fost făcută nici o discriminare pe criterii politice. „Am dat banii la timp pentru lucrările desfășurate prin acest program, indiferent de culoarea politică. Nu am făcut ca ei, care prima oară plătesc lucrările acolo unde primarii în funcție sunt de la PNL, iar pe cei de la PSD îi ignoră cu bună știință sperând că prin asta îi va face să piardă din electorat. După cum putem vedea cu toții, singura tactică politică a PNL-ului și a reprezentanților săi în teritoriu este manipularea, minciuna, demagogia. În loc să vină în fața electoratului cu realizări, vin doar cu promisiuni, multe dintre ele fiind de acum vechi. Dar e lucru știut că atunci când minți mult, e greu să vii c-o minciună nouă. Pentru că despre realizări, nici nu poate fi vorba sub administrația liberală”, a încheiat Ioan Stan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava