MOPAN Suceava

Programa stufoasă a învățământului românesc, orele lungi petrecute la școală, urmate de teme pentru acasă la aproape fiecare materie îi nemulțumesc atât de elevi, cât și pe părinți. Actrița Ioana Ginghină a povestit pentru Click! cum decurge o zi obișnuită din viața fetiței ei, Ruxandra (13 ani), care acum începe clasa a VII-a.

Zilele trecute, în timp ce îl asculta pe ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, afirmând într-o emisiune tv că ar trebui mărit numărul orelor săptămânale de școală, Ioana Ginghină a izbucnit, revoltată: „Domnii aceștia ori nu trăiesc în România, ori n-au copii și nici habar de ceea ce se întâmplă în învățământul de stat, ori și-au dorit să mă enerveze pe mine la ceas de seară. Nu știu de ce nu vor profesorii ca elevii să stea mai mult la școală, dar vă pot spune de ce nu vor părinții. Am un copil care trece în clasa a VII-a la o școală de stat din București. Majoritatea elevilor de gimnaziu învață după-amiaza pentru că nu avem destule clase într-o școală să meargă toți dimineața, cum ar fi normal. Deci copilul meu trebuie să plece la 11.30 de acasă și mai ajunge înapoi la 19.30, chiar 20.30”, a scris actrița pe blogul ei, potrivit sursei citate.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ioana-ginghina-despre-programul-infernal-de-scoala-al-fiicei-ei-pleaca-dimineata-si

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava