Concert pascal
MOPAN Suceava

Actriţa Ioana Ginghină (41 de ani) şi soţul ei, Alexandru Papadopol (44 de ani), au depus miercuri actele de divorţ la notar. La doar câteva ore distanţă, ea a venit, toată numai un zâmbet, la petrecerea Ok! Rooftop Party!. A găsit puterea să ne povestească despre această despărţire, potrivit click.ro.

Click: Ioana, ai depus actele de divorţ. Cum te simţi acum?

Ioana Ginghină: M-am obişnuit cu ideea. De cinci luni eu sunt singură. Am văzut că pot să mă descurc, am văzut că e toul bine, că nu a murit nimeni dintr-un divorţ. Am văzut că pot să fac faţă. Îţi dai seama că la divorţ apar tot soiul de frici. Aoleo, cum o să mă descurc de acum înainte, de una singură! Adică nu-i problema neapărat că hai că nu pot să trăiesc fără el.

Click: El ţi-a cerut divorţul?

Ioana Ginghină: El a lansat ideea de divorţ, eu nu mi-am dorit această despărţire. Ar fi fost bine să fie aşa să vină să-mi zică din prima: draga mea, divorţez. Noi aveam discuţii de un an zile. Au început discuţii, certuri din nimic, din pământ, din iarbă verde. El zice la un moment dat: «Nu mai sunt fericit!». Dintr-o dată mi-a zis că el nu mai e fericit. Păi de ce, dragă? Hai, dragă….

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ioana-ginghina-mi-spus-ca-el-nu-mai-e-fericit-secrete-despre-divortul-de-alexandru

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava