MOPAN Suceava

Ioana Năstase a ajuns în punctul în care nu a mai putut să ierte, așa că mariajul ei cu Ilie Năstase se apropie de final. Este doar o chestiune de timp până când judecătorii vor desface căsătoria. Soția lui Ilie Năstase a băgat ieri (2 martie) actele de divorț, iar fotoreporterii Click! au surprins-o la Judecătoria Hârșova, județul Constanța, localitate în care s-a și cununat civil pe 25 aprilie 2019. Doamna Năstase a avut o apariție de lux: geantă Hermes, pantofi Louboutin și mașină Bentley!

Pentru Ioana este a doua experiența de acest gen, iar Ilie Năstase se află la a cincea, așa că emoțiile nu își mai au rostul! Nu se turna vreun film și nu era nici vreo premieră, însă doamna Năstase a avut o apariție de lux, cam rară ce-i drept pentru o localitate aflată la 200 de km de București, astfel încât localnicii au apărut pe la gard și, nedumeriți, au întrebat dacă nu cumva „aceasta este femeia lui Țiriac?”. În picioare pantofi Louboutin negri, de 1200 de euro, pe braț geantă Hermes, de 15.000 de euro, costum elegant și cămașă de la designerul Nicoleta Negură, în valoare de 1.000 de euro și „accesoriul” de bază: mașina Bentley în valoare de 250.000 de euro. Adică o apariție de peste 300.000 de euro, de te uitai la ea ca la filme străine!

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-ioana-nastase-eleganta-si-zambitoare-la-divort-cum-aparut-la-judecatoria

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava