Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat, astăzi, că în momentul de față există câteva probleme legate de procedurile de carantinare a municipiului Suceava și a celor opt comune învecinate. Klaus Iohannis a spus că Poliția, Jandarmeria, în general forțele de ordine, și Armata, își fac datoria în toate punctele de control, el solictându-le acestora să fie fermi și să își facă datoria pentru a restabili rapid ordinea.

„Din informațiile pe care le am, locuitorii din Suceava și din comunele din jur au înțeles foarte bine miza acestei acțiuni. Majoritatea sucevenilor se conformează, dar forțele de ordine trebuie să intervină rapid, ferm, politicos, dar ferm, acolo unde există persoane care nu au înțeles care este miza acestor măsuri.

Încă o dată, aceste măsuri s-au luat pentru protejarea sănătății sucevenilor și pentru îngrădirea răspândirii virusului. Fiți clari, fermi, faceți ordine, țineți ordine, sucevenii sunt oameni care doresc să meargă lucrurile înainte.

Este foarte clar că ne vom confrunta în săptămânile următoare cu situații complicate în Suceava, dar, cu siguranță, așa ne spun experții, specialiștii, și în alte zone”, a declarat șeful statului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava