Comenzi MOPAN Suceava

Fost secretar general al guvernului, octogenarul Columbeanu recunoaşte că nu a avut-o niciodată la inimă pe Monica, iar declaraţiile la adresa ei nu fac altceva decât să întărească acest lucru, scrie click.ro. Ruptura definitivă s-a produs însă când fotomodelul a părăsit domiciliul conjugal de la Izvorani, a plecat în SUA şi în peisaj a apărut Mr Pink.

„Monica Gabor nu are nicio legătură cu familia noastră. Gata! Fata (Irina – n.r.) a trecut la noi şi Monica nu mai are niciun drept asupra proeminenţei familiei. Nu o mai consider un membru al familiei şi niciodată n-am considerat-o. Câtă vreme ea a părăsit familia, fata şi soţul, nu mai e membră a familiei… Acest aspect e statuat judecătoreşte, nu e nevoie să mă întrebaţi. Asta au decis judecătorii şi eu nu sunt peste ei. Dar de ce să descoperim morminte?! Ea e dezavuată de mine şi dacă aş scoate eu un cuvânt despre ea ar însemna că mi-am încălcat dezavuarea”, a spus fostul socru al „scorpiei de la Izvorani”, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi ce a mai spus Ion Columbeanu, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/ion-columbeanu-atac-dur-la-moni-gabor-irina-nu-i-simte-lipsa-mamei-dar-stie-ca-are

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava