MOPAN Suceava

Duminică, 18 februarie, la Fălticeni vor avea loc mai multe acțiuni cu prilejul împlinirii a 115 ani de la naşterea Maestrului Ion Irimescu. Organizatorii principali sunt  Primăria şi Consiliul Local Fălticeni în colaborare cu Muzeul de Artă “Ion Irimescu” Fălticeni.

Prima acțiune va avea loc la ora 12.00 la Biserica „Sf. Voievozi” din Oprişeni unde se va oficia o slujbă de pomenire a Maestrului.

Manifestările vor continua la 13.00 la Muzeul de Artă “Ion Irimescu” unde va fi organizat un moment aniversar în cadrul căruia vor fi rostite mesajele şi alocuţiunile invitaților.

La ora 13.30 este programat Simpozionul „Irimescu – arc peste timp” cu participarea prof. univ. Jean Cazaban, a scriitorului Grigore Ilisei și a prof.

Olimpia Coroamă urmat la ora 14.00 de vernisajul expoziţiei de pictură –grafică, „Coloanele timpului”, a artistului Mihail Gavril.

Începând cu ora 14.30 va avea loc un microconcert cameral susținut de cvartetul de coarde “ICAR” al Colegiului de artă „Octav Băncilă” din Iaşi.

“Ion Irimescu 115”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava