Concert pascal
MOPAN Suceava

Actualul primar al municipiului Suceava a fost reconfirmat în funcţie în urma alegerilor de duminică 5 iunie a.c.. În urma numărării voturilor de către partide, Ion Lungu a câştigat alegerile pentru funcţia de primar al Sucevei cu 41,2% din voturilor sucevenilor care s-au prezentat la urne. Pe locul al doilea s-a clasat candidatul PSD, Tiberius Brădăţan, cu 32,4% din voturi, acesta fiind urmat de candidatul ALDE, deputatul Alexandru Băişanu, cu 13,8%. Pe locul patru s-a clasat candidatul PMP, Marian Andronache, cu 6,64% din voturi. Surpriza acestor alegeri a fost candidatul PER, Alina Geonea, care a obţinut 3,87% din voturile alegătorilor suceveni.
Ion Lungu a câştigat astfel cel de-al patrulea mandat de primar al Sucevei.

După anunţarea rezultatelor alegerilor, Ion Lungu a ţinut să le mulţumească sucevenilor care i-au acordat votul, precum şi echipei din PNL care l-a sprijint pentru obţinerea celui de-al patrulea mandat. „Vreau să mulţumesc echipei liberale. E o victorie a echipei PNL din Suceava. Vreau să-i mulţumesc domnului deputat Ioan Balan, doamnei deputat Sanda-Maria Ardeleanu, echipei de consilieri care a făcut campanie alături de mine, precum şi întregii echipei, celor de la tineret, şi nu în ultimul rând preşedintelui Gheorghe Flutur, care m-a sprijinit în această campanie.
Este e o onoare enormă să fiu ales de patru ori consecutiv primar al Sucevei, dar în acelaşi timp este şi o responsabilitate enormă. Chiar de azi voi face tot ce îmi stă în putinţă să duc la îndeplinire ceea ce am propus în campania electorlă şi ceea ce am spus în discuţiile cu sucevenii. Sunt foarte multe probleme de rezolvat şi voi face totul pentru ca sucevenii să fie convinşi că au votat aşa cum trebuie”, a declarat Ion Lungu.

Ion Lungu a câştigat al patrulea mandat de primar al Sucevei, 6.3 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.3/10 (3 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava