• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, şi soţia acestuia, Luminiţa au împărţit joi după amiază 5.000 de sarmale pelerinilor veniţi încă de joi seara la Mănăstirea Sf. Ioan cel Nou. Ca în fiecare an, credincioşii care au dorit au primit sarmale şi apă de la primarul Sucevei, precum şi de la alţi oameni de bine care au vrut să-i omenească pe pelerinii veniţi la hramul Sucevei.

„Conform tradiţiei, şi în acest an am împărţit, cu familia, 5.000 de sarmale şi sticle cu apă la pelerinii care au venit la hramul de Sânziene la Suceava. Sunt multe persoane care vin de departe, din Maramureş, se ostenesc să ajungă aici, mulţi preferă să rămână peste noapte aici, în curtea bisericii, deşi, la fel ca şi anii trecuţi, le-am pregătit şi spaţii de cazare, la căminele unităţilor şcolare. Este un gest de ospitalitate, absolut normal, aici în Bucovina, aşa este corect, să venim în sprijinul acestor oameni care participă la această mare sărbătoare a oraşului”, a declarat Ion Lungu.

El a adăugat că primăria a pregătit circa 500 de locuri de cazare pentru cei veniţi din alte judeţe ale ţării. „În numele Primăriei Suceava, le spun un sincer bun venit tuturor celor care ne vizitează în aceste zile oraşul, avem şi un program de divertisment pentru Zilele Oraşului, cu evenimente care se desfăşoară zilnic, până duminică inclusiv, în parcarea de la Iulius Mall”, a mai precizat primarul Sucevei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava