• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a fost prezent la slujba de consacrare a noului episcop al Diecezei Romano-Catolice de Iași, monseniorul Iosif Păuleț. Evenimentul a avut loc, astăzi, la Catedrala „Sfînta Fecioară Maria Regină” din Iași.

Ion Lungu a declarat că a ținut să participe la slujbă din respect pentru comunitatatea catolică din Suceava și, în special, din respect pentru preotul Iosif Păuleț. Primarul a mai spus: „Sunt convins că vom avea în continuare o foarte bună relație de colaborare, așa cum am avut-o în ultimii 9 ani, cît domnia sa a slujit la Suceava”.

Monseniorul Iosif Păuleţ, care pînă acum a fost decan al Decanatului de Bucovina şi paroh la Parohia „Sfîntul Ioan Nepomuk” din Suceava, a fost numit pe 6 iulie 2019 episcop de Iaşi de către Sfântul Părinte Papa Francisc. În aceeaşi zi, Sfîntul Părinte a acceptat cererea de retragere a episcopului Petru Gherghel de la conducerea Diecezei de Iaşi, pe care a condus-o vreme de 41 de ani, din anul 1978, şi a ajuns în anul 2015 la limita de 75 de ani indicată de dreptul bisericesc. Din ziua consacrării noului episcop, Prea Sfinția Sa Petru Gherghel a devenit episcop emerit de Iaşi. Monseniorul Păuleţ este al şaptelea episcop al Diecezei Romano-Catolice de Iaşi, înfiinţată canonic în anul 1884.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava