• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primarul municipiului reședință de județ, Ion Lungu, a primit astăzi, premiul „Suceava – destinație europeană de excelență”. Evenimentul a avut loc în cadrul unei gale organizată la Târgul de Turism al României. Ion Lungu a participat la ceremonia de înmânare a premiului alături de vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Niță.

„Am participat, astăzi, la Târgul de Turism al României organizat de Romexpo, unde Municipiul Suceava a primit distincția de <destinație europeană de excelență>. Având în vedere faptul că proiectul EDEN a fost depus de administrația județeană pe valori de patrimoniu din municipiul Suceava, la această ceremonie am fost împreună cu domnul vicepreședinte al Consiliului Județean, Gheorghe Niță”, a spus Ion Lungu. El a subliniat că această premiere reprezintă o recunoaștere a eforturilor făcute de către municipiul Suceava şi Consiliul Județean pentru promovarea turismului cultural și oportunitatea de promovare a acestei categorii de turism la nivel național și internațional.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava