• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, s-a prezentat la urnă alături de soția sa și de mai mulți liberali suceveni. La ieșirea de la urne, Ion Lungu a declarat că a votat pentru o viitoare echipă de europarlamentari profesioniști care se vor lupta pentru România și pentru români.

„Am dat astăzi un vot și pentru o Europă mai puternică, așa cum ne dorim cu toții cei care apreciem Europa. Și am votat la Referendum cu DA pentru că acest referendum este de fapt despre Europa. Respectarea valorilor europene înseamnă practic rămânerea noastră în Europa. În final fac un apel la cetățenii municipiului Suceava să se prezinte în număr cât mai mare la vot să voteze fiecare cum îi dictează conștiința pentru că într-o democrație puterea este votul”, a declarat Ion Lungu după ce a ieșit din secția de votare. Alături de Ion Lungu s-a aflat deputatul Ioan Balan, viceprimarul Lucian Harșovschi, precum și mai mulți consilieri locali.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava