Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Organizației Municipale Suceava a PNL, primarul Ion Lungu, și-a exprimat convingerea că sucevenii vor înțelege că președintele României Klaus Iohannis este cel mai bun candidat la alegerile prezidențiale din data de 10 noiembrie 2019. În prima zi de campanie electorală pentru prezidențiale, Ion Lungu a spus că deși liberalii și Klaus Iohannis sunt favoriți în aceste alegeri, „nu ne vom culca pe o ureche”. ”Știm exact ce avem de făcut. Vom face o campanie din ușă în ușă, din om în om, vom discuta cu toate categoriile sociale și eu vreau să cred că vom câștiga alegerile aici la Suceava și bineînțeles domnul președinte Klaus Iohannis va câștiga alegerile la nivel național”, a spus Ion Lungu. El a precizat că o problemă extrem de importantă care trebuie rezolvată și care este în atenția președintelui Klaus Iohannis este construcția unor autostrăzi care să lege Suceava de Vestul țării și de București.

„Eu cred că azi, așa cum domnul președinte Klaus Iohannis ne reprezintă cu demnitate în Europa, tot așa, la modul fizic, cu ghilimelele de rigoare, ne va scoate în Europa prin această autostradă. La Iași se discuta chiar de mai multe autostrăzi. Eu sunt convins că domnul președinte Klaus Iohannis este garantul că aceste lucruri se pot întâmpla. Eu am toată convingerea că la fel cum am obținut un număr mare de semnături aici în municipiul Suceava, la fel sucevenii vor înțelege și vom avea discuții cu dumnealor că domnul Klaus Iohannis este candidatul cel mai bun și vor da un vor pe data de 10 noiembrie pentru dumnealui. La fel de important este să convingem oamenii să iasă la vot, pentru că asta este democrația și eu cred că vom reuși să facem acest lucru”, a declarat Ion Lungu.
Pe de altă parte, el a ținut să facă un apel la toți cei implicați în această campanie să respecte regulile pentru ca primăria să nu fie nevoită să aplice sancțiuni. „Campania a început de astăzi, avem locuri unde se fac aceste afișaje electorale. Și fac un apel la partidele politice. Așa cum se știe, le-am dat la toți voie și în precampania electorală și-au pus bannere. Pe românește au făcut campanie electorală în precampanie. Dar îi rugăm să respecte regulile care sunt, pentru a nu fi puși într-o situație delicată să amendăm sau să avem alte neplăceri”, a mai spus Lungu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava