• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că între municipiul reședință de județ și orașul  Bethlehem va fi încheiat un parteneriat de colaborare. Ion Lungu a precizat că în cursul zilei de astăzi a avut o întâlnire privată cu reprezentanții municipalității din orașul palestinian Bethlehem. Lungu a spus că în cadrul discuțiilor au fost puse bazele unui parteneriat de colaborare cu acest oraș. „Este un oraș care are o încărcătură spirituală deosebită: aici s-a născut Mântuitorul, Domnul nostru Iisus Hristos.

„Având în vedere că și orașul Suceava, regiunea Bucovinei, sunt reprezentative pentru creștinătate, cred că este o colaborare oportună, care va contribui la dezvoltarea relațiilor dintre cele două orașe din punct de vedere spiritual, cultural, educațional și al dezvoltării turismului”, a declarat Ion Lungu.

Ion Lungu: Am pus bazele unui parteneriat între Suceava și orașul Bethlehem, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava