Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că la Ambasada României de la Paris va avea loc o întâlnire între oameni de afaceri suceveni și francezi. Ion Lungu a făcut acest anunț la Paris, după ce a participat la unul dintre spectacolele susținute de Teatrul „Matei Vișniec” Suceava, la sediul Ambasadei României din capitala Franței, la invitația Institutului Cultural Român din Paris.
„Cu această ocazie am avut o întâlnire oficială la Ambasada cu domnul adjunct de misiune,ministru plenipotențiar Oleg Ungureanu, la discuție participând și doamna director al ICR Paris, doamna Doina Marian”, a spus primarul Sucevei. El a spus că în cadrul întâlnirii a discutat despre proiectele culturale care se pregătesc în cadrul Sezonului Cultural România – Franța, care debutează la 28 noiembrie 2018 la Paris și se încheie la 14 iulie 2019.


„De asemenea am stabilit că o delegație de oameni de afaceri Suceveni sa se întâlnească la Sediul ambasadei României din Paris,cu o delegație de oameni de afaceri francezi în vederea dezvoltării relațiilor de afaceri dintre cele două țări. La finalul discuțiilor, Excelenta sa a promis că va vizita Suceava în perioada următoare”, a mai spus primarul Sucevei.
Pe de altă parte, Ion Lungu a ținut să precizeze că piesele jucate la Paris de actorii Teatrul „Matei Vișniec” au fost foarte apreciate de publicul prezent. „Mulțumim maestrului Matei Vișniec pentru sprijinul acordat în realizarea acestui eveniment cultural deosebit”, a încheiat Ion Lungu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava