Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, rămîne la șefia Organizației Municipale a PNL, în urma alegerilor interne de astăzi. El nu a avut contracandidat și a întrunit 86 de voturi pentru. Nu au existat voturi împotrivă și nici abțineri. El va fi secondat de doi tineri prim-vicepreședinți, viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi și subprefectul Daniel Prorociuc.

„Astăzi am avut onoarea sa candidez si sa fiu ales pentru un nou mandat de președinte al Organizaţiei Municipale a PNL Suceava. Este al şaselea mandat de președinte al Organizației Municipale 4 din partea PNL si 2 din partea PDL. Este o mare onoare dar si responsabilitate pentru mine,sa ne pregătim să câştigăm ciclurile electorale din anul 2024. În primul rând trebuie sa câștigăm din nou Primaria Municipiului Suceava, dar şi celelalte alegeri care vor avea loc în anul 2024, respectiv  alegerile europarlamentare, parlamentare si prezidențiale. De asemenea va trebui să asigurăm schimbul de generații, să pregătim tineri profesionişti pentru posturile din administraţia publica locală și centrală.

Mulțumesc pentru participatea la ședința de alegeri si sprijinul acordat domnului președinte al Organizației judetene a PNL domnul Gheorghe Flutur si domnului primvicepresedinte  al PNL Ioan Balan”, a declarat Ion Lungu.

El a adăugat că tot astăzi a fost stabilită şi lista celor 21 de delegaţi la Conferinta judeteana de alegeri a PNL Suceava din data de  1 iulie 2021.

„Felicit biroul nou ales si îi asigurăm pe toti membrii organizației ca vom face tot posibilul să ducem la îndeplinire cele stabilite în şedinţa de alegeri de astăzi! Doamne Ajută!”, a încheiat Ion Lungu.

Ion Lungu, reales președinte al organizației municipale Suceava a PNL. "Trebuie sa câștigăm din nou Primaria Suceava", 6.0 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (6 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava