Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că în cursul zilei de astăzi a fost prezent la Piatra Neamț unde a avut discuții extrem de importante cu directorul general al Agenției de Dezvoltare Nord Est, Vasile Asandei și cu directorul Organismului Intermediar ADR Nord- Est, Cristian Zamă, cu privire la implementarea proiectelor aferente Exercițiului Financiar 2014-2020. „Am discutat despre gradul de realizare al proiectelor, sumele efectiv încasate fiind de peste 60% din valoarea lor. Acest lucru ne permite sa ne clasăm pe primul loc la nivelul Regiunii Nord Est la atragerea de fonduri europene”, a spus Ion Lungu după întâlnirea de la ADR Nord-Est.

El a adăugat că discuția a fost la fel de importantă și în ceea ce privește portofoliul de proiecte aferent Perioadei de finanțare 2021-2027, pe care îl are pregătit municipalitatea. Ion Lungu a precizat că aceste proiecte vor fi incluse în Strategia de Dezvoltare Urbană la nivelul Zonei Urbane Funcționale Suceava. „Ne dorim ca această strategie să fie finalizată până pe data de 30 iunie 2021. În același timp, trebuie spus că au fost discuții legate de modalitatea de finanțare a proiectelor pe POR – Programul Operațional Regional și pe PNRR-Programul Național de Redresare și Reziliență”, a mai arătat Ion Lungu. El a subliniat faptul că prioritatea de grad zero a municipalității sucevene este atragerea fondurilor europene.

Ion Lungu: Suceava se clasează pe primul loc în Regiunea de Nord-Est la atragerea de fonduri europene, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava