• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat că va participa la Tîrgul de Turism al României care se va desfășura la Romexpo-București în perioada 16-19  noiembrie. Municipiul Suceava, a spus Lungu, va avea un stand gratuit oferit grație titlului câștigat în acest an de municipiul Suceava de ”destinație europeană de excelență” unde vor exista materiale de promovare turistică.

”Înr-una din zile voi participa și eu la acest târg cel mai probabil pe 16 noiembrie. Am pregătit și o simulare a porții Cetății de Scaun cu un jilț domnesc în așa fel încât să primim oamenii care vin acolo într-un ambient medieval de cetate având în vedere că pentru titlul de destinație europeană de excelență a contat cel mai mult reabilitarea Cetății de Scaun”, a mai spus Lungu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava