MOPAN Suceava

IonFuture se deschide astăzi oferind soluții dovedite științific care curăță aerul și apa folosind puterea ionizării bipolare. Compania cu sediul în România reprezintă doi producători americani pe anumite piețe europene și asiatice, care furnizează echipamente pentru clădiri care fac ca apa și aerul să fie mai curate pentru locuitori, folosesc mai puțină energie, protejează infrastructura clădirilor și ajută proprietarii de clădiri să economisească bani.

IonFuture a fost înființată pentru a răspunde preocupărilor tot mai mari legate de factorii de mediu din România și nu numai. Sectorul de apă din România este caracterizat de tehnologii ineficiente și depășite (Programul Dunărea și Apa 2015, CE, 2017). Pe lângă infrastructura publică îmbătrânită, clădirile mai vechi riscă să aibă contaminanți periculoși în conducte.

Calitatea aerului este o altă preocupare pentru români, în special în orașe. Statisticile de la începutul anului 2021 raportează o calitate „moderată” a aerului în România, cu o valoare a AQI de 54 în SUA.  Organizația Mondială a Sănătății (OMS) recomandă „închiderea ușilor și ferestrelor pentru a preveni pătrunderea aerului murdar în aceste condiții”.

Clădirile mai noi și mai eficiente se confruntă cu o creștere a problemelor legate de calitatea aerului, deoarece este mai puțin probabil ca acestea să circule aer curat și proaspăt. Poluarea aerului este o cauză majoră de îmbolnăvire și de deces prematur în Uniunea Europeană din cauza bolilor de inimă, a accidentelor vasculare cerebrale, a bolilor pulmonare și a cancerului pulmonar.

IonFuture, o companie cu capital românesc și american, oferă consultanță gratuită proprietarilor și managerilor de clădiri comerciale și guvernamentale care caută soluții rentabile pentru a rezolva problemele legate de poluarea aerului din interior și de calitatea apei.

AtmosAir. Sistemul AtmosAir se integrează în sistemele comerciale existente și caută contaminanții dintr-un spațiu interior. Ionii de aer se îndreaptă către contaminanți, minimizându-i la sursă. AtmosAir îndepărtează particulele, mucegaiurile, sporii, alergenii și TVOC (Total Volatile Organic Compounds) din aer, ceea ce duce la o viață mai sănătoasă de asemenea, descompune structura celulară a virușilor cunoscuți, cum ar fi Human Coronovarius 229E

Iorex asigură o protecție durabilă a apei și a țevilor prin condiționarea apei pe măsură ce aceasta trece prin camera sa interioară din grafit. Proprietățile electromagnetice naturale ale grafitului ionizează apa pe măsură ce aceasta curge prin dispozitiv. pH-ul apei este imediat atras spre neutru, iar apa condiționată devine mai puțin corozivă. Acest lucru îmbunătățește calitatea apei și conservă conductele unei clădiri.

„Pandemia Covid-19 a adus o nouă eră de conștientizare sporită cu privire la sănătatea și bunăstarea personală, care nu este probabil să dispară chiar dacă virusul Corona o va face”, remarcă Beth Heider, fost președinte al consiliului de administrație al US Green Building Council.  Consumatorii doresc să aibă mai multe asigurări că aerul pe care îl respiră, apa pe care o beau și alimentele pe care le mănâncă sunt pure și proaspete.”

„Sustenabilitatea nu înseamnă că liberalii cu pantofi de gumă îmbrățișează copaci, insistă Heider. „Atât AtmosAir, cât și Iorex oferă produse care sunt bune pentru mediul înconjurător și pentru sănătatea și bunăstarea noastră personală. Investiția în aceste tehnologii reprezintă, de asemenea, decizii comerciale sănătoase.”

Despre IonFuture

IonFuture oferă soluții care au ca rezultat un aer și o apă mai curată prin intermediul unui proces numit ionizare bipolară. Cu sediul central în București, România, IonFuture reprezintă tehnologiile Iorex și AtmosAir pentru a oferi produse de cea mai înaltă calitate disponibile, dovedite științific pentru a elimina particulele mici din apă și aer. Soluțiile noastre eficiente din punct de vedere al costurilor deschid ușa către un viitor de bună sănătate, sustenabilitate și economii de costuri.

www.ionfuture.net

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava