MOPAN Suceava

Viorica și Ioniță de la Clejani au oferit prima reacție, după ce chiar Ioniță l-a dat pe mâna Poliției pe fiul lor, Fulgy. Acesta a fost duminică, 6 iunie, săltat de Poliție de la domiciliu și dus la secția 11. A doua zi, adică luni, 7 iunie, Ioniță și Viorica au venit în platoul lui Măruță să lanseze o piesă nouă. Nu au scăpat însă de subiectul zilei: scandalul în care e implicat fiul lor, notează click.ro.

Invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, cei doi artiști au oferit declarații care contrazic comunicatul autorităților. Ioniță de la Clejani a negat că și-ar fi turnat fiul la Poliție. “Nu a ajuns la Poliție. Poliția a venit acasă ca să ia o declarație. Nu am chemat eu Poliția. Fulgy și-a dorit să se vorbească despre el. El se inspiră de la artiștii din America și abordează felul lor de a se promova. Când a făcut muzică clasică, nimeni nu a întrebat de el. El are o emisiune online, iar când a văzut că face lucrurile astea… presa vorbește despre el. Fulgy este în conflict cu Poliția de câteva zile. Fulgy nu este internat. Locuiește singur. Acesta e modelul de promovare pe care el și-l dorește. E major și nu pot să-l oblig să facă altceva. Fulgy este foarte talentat și este extrem de inteligent și frumos. El își dorește să devină amfitrion. Când începi să faci lucrurile astea ca și Kardashian, ca și Cardi B… Sâmbătă i-a luat permisul, duminică nu mai știu ce s-a întâmplat, aseară a dat o declarație, acum s-a oprit. Nu putem fi de acord cu toate lucrurile care se scriu în presă, dar nici nu putem să le spunem noi ce să facă. El urmează modelul Snoop Dogg”, a declarat Ioniță, în emisiunea “La Măruță”, de la Pro TV, ocolind subiectul drogurilor, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ionita-de-la-clejani-reactie-halucinanta-dupa-ce-fulgy-fost-saltat-de-politie-el-se

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava