MOPAN Suceava

Cinci ani şi-a ţinut Ionuţ Dolănescu promisiunea de a nu locui în casa din Caimatei, a regretatului său tată, Ion Dolănescu. Ca nu cumva Dragoş, fratele lui, să tânjească la acest imobil, Ionuţ s-a pus la adăpost cu un act oficial. Surpriză, însă! De curând şi fără să anunţe pe nimeni, el şi-a mutat aici soacra, cei trei copii şi nevasta, informează click.ro.

Vila din strada Caimatei, în care a trăit şi s-a stins din viaţă, în 2009, Ion Dolănescu (42 de ani), părea, până de curând, părăsită. Geamurile erau prăfuite iar în curte era nemăturat, semn că rar mai trecea vreo rudă pe aici. Ionuţ îi promisese fratelui său, Dragoş (38 de ani), cu care se află de cinci ani într-un mare război pe moştenirea de un milion de euro, că imobilul va fi transformat în casa memorială Ion Dolănescu.

Ba chiar a semnat un act în acest sens, pe care l-a adresat preşedintelui Judecătoriei sectorului 2, din Bucureşti, în 2009. ”Mi-am exprimat voinţa să preiau acest imobil, deoarece vreau să păstrez vie memoria tatălui meu, Ion Dolănescu, prin crearea unui muzeu sau case memoriale”, spunea Ionuţ, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet şi veyi VIDEO EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/video-exclusiv-ionut-dolanescu-promis-ca-face-muzeu-dar-si-mutat-tot-neamul-vila

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava