MOPAN Suceava

Părea că s-a aşternut pacea în familia Dolănescu, după ce, cu chiu cu vai, acum doi ani au reuşit să împartă moştenirea de un milion de euro. Iată însă că declaraţiile lui Ionuţ, făcute recent la TVR, au inflamat din nou situaţia. Dragoş a luat foc, după ce Ionuţ i-a jignit mama, pe Margarita Valenciano.

Ionuţ Dolănescu (48 de ani) a redeschis ”Cutia Pandorei”, în emisiunea ”Politică şi delicateţuri”, difuzată luni, de TVR, potrivit click.ro.

El i-a atacat atât pe fratele lui, Dragoş Dolănescu (45 de ani), cât şi pe mama acestuia, Margarita Valenciano (66 de ani), conform sursei citate: ”Mama mea, Maria Ciobanu, a avut un alt statut în viaţa lui Ion Dolănescu, mama lui Dragoş a fost o întâmplare în viaţa tatălui meu. Era o femeie frumoasă, era studentă la Cluj, la Medicină, tata primea scrisori la TVR, de la ea. Făcuse o pasiune pentru tata, el a luat-o într-un turneu, apoi nu s-au mai văzut o vreme. Când era gravidă în nouă luni a venit la uşa noastră cu burta la gură. Aşa s-a născut Dragoş. Tata l-a recunoscut şi chiar a deschis un proces ca să aibă grijă de el, dar Margarita, care acum este doctor ginecolog în Costa Rica, l-a scos fraudulos din ţară”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/mama-lui-dragos-venit-la-usa-noastra-cu-burta-la-gura

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava