Trasee Eminesciene

Procesul fraților Dolănescu, pentru succesiunea averii tatălui lor, regretatul Ion Dolănescu, s-a încheiat în urmă cu un an, însă între cei doi frați au rămas resentimente. Recent, Ionuț a avut o reacție de respingere la adresa fratelui mai mic, atunci când reporterii Click! l-au întrebat ce părere are despre cariera de politician a lui Dragoș, în Costa Rica. De aici, s-a aprins din nou fitilul scandalului.

”Poate să ajungă și președinte în Costa Rica, n-am nevoie de el, tot o nulitate este! Caracterul lui e același. Tata a fost și el parlamentar, iar lumea îl ține minte tot ca pe un interpret de muzică populară, nu ca pe un politician (n.r. Ion Dolănescu a fost deputat în legislatura 2000-2004)”, a declarat, pentru Click!, Ionuț Dolănescu.

În replică, Dragoș ține să-i amintească lui Ionuț că și el a încercat să facă o carieră în politică, dar nu prea i-a ieșit, din pricina unei gafe, pe care a făcut-o în plină conferință de presă (în 2008, Ionuț Dolănescu s-a înscris în Partidul Verde).

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ionut-dolanescu-isi-ataca-frateledragos-e-o-nulitate-replica-acestuia-e-incredibila

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava