MOPAN Suceava

Ionuț Iftimoaie (44 de ani) este unul dintre cei mai buni concurenți din competiția Survivor România 2023. Fostul luptător K1 are o condiție fizică și un psihic puternic de invidiat. Contactată de Click!, Maria soția acestuia a mărturisit că nu își pune problema că partenerul său de viață o să aibă neplăceri din cauza lipsei hranei de acolo, având în vedere că acasă erau perioade în care nu mânca câte șase – șapte zile.

„Ionuț rezistă, nu are probleme. Cred că a slăbit vreo zece kilograme, dar arată bine. Îl văd destul de liniștit și echilibrat acolo. Nu îl văd să aibă probleme sau să fie debusolat. Să sperăm că o să fie bine și nu o să se accidenteze atât de tare încât să fie nevoit să părăsească competiția. Sportul l-a învățat pe Ionuț, în toți acești ani, să fie așa…disciplinat cum este el și acolo. Pentru Ionuț nu este problema cu lipsa hranei din Dominicană, pentru că acasă el ținea diete în care nu mânca câte șase – șapte zile și nu avea nimic. Ionuț stă foarte bine cu psihicul”, a declarat Maria Iftimoaie pentru Click!

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/ionut-iftimoaie-invatat-sa-faca-foamea-sotia-2239228.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava