Concert pascal
MOPAN Suceava

Ionuț Rusu, cel mai vizualizat concurent din istoria iUmor, a revenit pe scenă, în prima ediție a noului sezon, de data aceasta ca invitat special. Ionuț Rusu nu s-a dezis și „riscă” să strângă din nou milioane de vizualizări pe YouTube, notează click.ro.

Sezonul 9 iUmor a avut premiera duminică (13 septembrie), de la ora 20.00, la Antena 1, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac și-au reluat locurile în juriu. În prima ediție au avut parte de un moment special, pe care l-au răsplătit cu aplauze și cu hohote de râs.

După ce numărul său despre rugăciunile din România a rămas cel mai vizualizat din istoria iUmor, cu 14 milioane de vizualizări în ultimii patru ani, pe contul oficial de Youtube al emisiunii, Ionuț Rusu a revenit la iUmor ca invitat special, cu un număr de satiră cât se poate de actuală, intrând în rolul și în pielea lui Raed Arafat, potrivit click.ro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/video-ionut-rusu-cel-mai-vizualizat-concurent-din-istoria-iumor-lovit-din-nou

Ionuț Rusu, cel mai vizualizat concurent din istoria iUmor, a lovit din nou. Satira cu Vela și Arafat i-a cucerit pe jurați, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava