MOPAN Suceava

Senatorul PSD de Suceava, Virginel Iordache, consideră că ”demersul jalnic” al liderului PNL, Ludovic Orban, de a depune plângere penală pentru trădare împotriva premierului Viorica Dăncilă, este toxic, antidemocratic, de nerespectare a votului popular din 16 decembrie 2016 și aduce prejudicii grave României și românilor, atât în plan intern câ și internațional.

Comunicat de presă. ”Asistăm la repetarea unui mod de operare, care a fost aplicat în 2015, când a fost demis premierul Victor Ponta. Atunci Klaus Iohannis a cerut, de mai multe ori (de 5 ori), demisia premierului. Tot atunci a fost inițiat un demers pentru începerea urmării penale a premierului. La scurt timp după aceea, ”a trebuit să moară oameni” pentru ca Guvernul să fie schimbat. Acel film se repetă astăzi, respectându-se același scenariu. Și în 2015, și acum, președintele Iohannis a dorit și dorește să dea jos o guvernare legitimă, votată în alegeri de majoritatea românilor, o guvernare care produce creștere economică și mai mulți bani în buzunarele românilor.

Klaus Iohannis a dorit și dorește ca, prin mijloace care afectează grav statul de drept, să dea jos un guvern ales, care face performanță pentru România care asigură o dezvoltare durabilă a României și care a mărit veniturile românilor. Klaus Iohannis a dorit și dorește să pună în loc guvernul său, condus probabil de același pseudopremier Cioloș, care să blocheze mărirea salariilor și a pensiilor și să perpetueze abuzurile din Justiție.

Să ne amintim cum guvernul legitim al PSD a fost dat jos cu o înscenare judiciară făcută de procurorii DNA premierului de atunci Victor Ponta. Înscenarea a fost demontată de instanță, dar, între timp, guvernarea a fost pierdută, România a pierdut un an, a stagnat un an cu guvernarea scoasă din pălărie de Klaus Iohannis.

Nu am auzit un cuvânt de regret din partea lui Klaus Iohannis. Nu l-am văzut asumându-și responsabilitatea pentru deturnarea democrației în folosul său personal, a guvernului său personal. Poate că dacă ar fi trebuit făcută o plângere penală pe numele cuiva din conducerea țării, pe numele lui Iohannis trebuia făcută. Ar merita cercetat pentru subminarea democrației cu mijloace și instrumente neconstituționale. Dacă aceste lucruri nu se vor  întâmpla am convingerea că actualul președinte va fi judecat de poporul român la votul din 2019.

Astăzii, modul de operare din 2015 pare să se repete, scopul este același.  Iohannis a început să ceară demisia premierului desemnat legal si democratic. Singura modalitate de a suspenda premierul propus de coaliția majoritară PSD-ALDE, validat de Parlamentul României și culmea…. numit de Președintele statului este cercetarea penală a d-nei Viorica Dăncilă – Primul ministru al României. De ce ? …din simplu motiv că Dna Dăncilă a fost mai „bărbat”” ca Victor Ponta, nelăsându-se șantajată.   Plângerea penală e pusă în mișcare.  Autorul acestei plângeri este  „muzicantul” Ludovic Orban( muzicant și nu muzician) care caută cu disperare să arate membrilor PNL că există, interpretând, după ureche, o melodie care i-a fost șoptită de la Cotroceni și care poluează fonic România.

După părerea mea, acest demers jalnic, al tandemului Orban-Johannis, este toxic, antidemocratic, de nerespectare a votului popular din 16 decembrie 2016 și aduce prejudicii grave României și românilor, atât în plan intern câ și internațional.

Întrebarea pe care ne-o punem cu îngrijorare este: la ce au de gând să dea foc acum?”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava