Concert pascal
MOPAN Suceava

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, este acuzat de un mirean că doi preoți din județ au fost promovați la Arhiescopie ”pe bază de PCR (Pile, Cunoștințe și Relații)”.

Înaltpreasfințite, ați declarat atât în cadrul Răspunsului Ierarhului din 1 septembrie, cât și anterior, că la Arhiepiscopie e corectitudine, iar vremea țepelor a încetat. Cum se face că …… a promovat așa rapid în funcții și e ….. în Arhiepiscopia Sucevei? Cât a cântărit faptul că a fost ……..? Cum de a fost avansat așa rapid tocmai în eparhia unde ……?

…….. cum a aterizat tocmai din ….. în Suceava, din câte eparhii sunt, tocmai la Suceava, unde …..? Ba, mai mult, a primit și …….. Numirile la Suceava se fac pe baza de PCR (Pile, Cunoștințe și Relații)?”, a scris enoriașul cei de la Arhiepiscopie păstrând secret numele, parohiile de unde au venit cei doi și funcțiile.

”Numirea celor două persoane pe respectivele posturi nu s-a făcut pe principiul insinuat de dumneavoastră, ci pe cel al competenței și al experienței, ei fiind din timpul facultății în anturajul unor mari ierarhi”, a răspuns IPS Calinic”.

IPS Calinic acuzat că doi preoți din județ au fost promovați la Arhiescopie "pe bază de PCR (Pile, Cunoștințe și Relații)". "Numirea celor două persoane s-a făcut pe principiul competenței și al experienței", 6.9 out of 10 based on 20 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.9/10 (20 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava