MOPAN Suceava

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, a fost aprostrofat de o enoriașă că menține taxele de intrare la mănăstiri dar ”le bateți obrazul preoților care pun taxe la diferite taine”. ”Am fost chiar siderată de răspunsul Înaltpreasfinției voastre vis-a-vis de subiectul taxe intrare mănăstiri. Și mai le bateți obrazul preoților care pun taxe la diferite taine, ei care chiar au nevoie de acești bani pentru că au familie, mai ales că le impuneți toate episcopiile din țară (?) să cumpere cărți pe care nu le deschide nimeni niciodată. Și normal că voi ca ierarhi, dacă nu ați fost preoți mireni, nu înțelegeți aspectele acestea. Mai coborâți cu picioarele printre oameni! Falsa smerenie care răspunde online la mesaje mai schimbați-o cu adevărata smerenie care vede lucrurile așa cum sunt.”, i-a scris enoriașa înaltului prelat.

”Stimată doamnă, vă felicit pentru constatare și vă mulțumesc pentru recomandări. Dar politica taxelor la mănăstiri nu o facem noi, ci consiliul economic al mănăstirii, iar la parohii o face consiliul parohial”, a răspuns IPS Calinic.

IPS Calinic apostrofat de o enoriașă: ”Mai coborâți cu picioarele printre oameni! Falsa smerenie care răspunde online la mesaje mai schimbați-o cu adevărata smerenie care vede lucrurile așa cum sunt”, 4.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava