Concert pascal
MOPAN Suceava

Un credincios din județul Suceava vrea să se afilieze la altă parohie pentru că, spune el,  ”nu mai am nicio tragere de inimă să merg la biserica de la noi din parohie”, însă arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic îi transmite că ”nu vă veți putea afilia la o altă parohie decât dacă vă veți muta cu locuința în acea parohie”.

”Nu mai am nicio tragere de inimă să merg la biserica de la noi din parohie și prefer să merg în orice altă parte, numai la noi nu; ce credeți că ar trebui să fac? Îmi este frică să nu am probleme cu părintele paroh dacă aș alege să plec în altă parte și să-mi aleg un alt părinte duhovnic.”, i-a scris credinciosul Înaltpreasfințitului Calinic.

”Fără să vă întreb despre motivele pentru care vreți să vă părăsiți biserica de parohie și duhovnicul, v-aș recomanda să aveți o discuție față către față cu preotul dumneavoastră duhovnic. Oricum, nu vă veți putea afilia la o altă parohie decât dacă vă veți muta cu locuința în acea parohie. Până atunci va trebui să mențineți legătura cu parohia dumneavoastră. Așa prevede Statutul Bisericii Ortodoxe Române. Pace și multă liniște sufletească!”, i-a răspuns IPS Calinic.

IPS Calinic îl linișește pe un credincios sucevean care vrea să se afilieze la altă parohie, 4.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava