MOPAN Suceava

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, a fost rugat de o enoriașă să o sfătuiască dacă poate merge la Biserică ”în perioada de necurăție lunară”.  ”Care este modalitatea corectă pentru femei de a se comporta în perioada de necurăție lunară? Este corectă afirmația unor duhovnici, că femeia nu poate să se închine la sfintele icoane, să ia anafură etc., afirmație în sprijinul căreia dânșii citează diferite canoane ?”, a întrebat femeia.

”Fără a recurge la mulțimea canoanelor care vizează întrebarea dumneavoastră, recomandarea mea, deși medicina consideră aceasta ca fiind un fapt firesc, este ca în zilele perioadei lunare să ne comportăm potrivit rânduielilor stabilite de Biserică. Desigur, fiecare va respecta și cele rânduite de duhovnicul său. Ce-ar însemna să ai mai mulți ani o astfel de suferință, să nu intri în biserică?, a răspuns IPS Calinic.

IPS Calinic le sfătuiește pe femei ”ca în zilele perioadei lunare” să se comporte potrivit rânduielilor stabilite de Biserică, 6.4 out of 10 based on 73 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.4/10 (73 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava