Concert pascal
MOPAN Suceava

Un sucevean, elev seminarist în anul patru solicită sprijinul arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, în relația lui cu o studentă la medicină mai mare cu trei ani de confesiune adventistă care nu vrea să renunțe la religia ei.

”Sunt elev seminarist (anul 4). De curând am început să vorbesc cu o fată mai mare ca mine cu 3 ani, studentă (anul 3, medicină). Problema e că e de confesiune adventistă. Am tot vorbit cu ea și nu e deloc dispusă să renunțe la religia ei, noi având o relație foarte bună de comunicare. Cum aș putea și ce aș putea să fac dacă ar deveni mai serioasă relația? Menționez că e de mică în Biserica Adventistă și, spre rușinea mea, știe mai bine Biblia (varianta lor) decât mine. Sărut dreapta! Iertare!”, îi scrie seminaristul IPS Calinic.

Înaltul prelat l-a sfătuit pe îndrăgostitutl seminarist să decidă singur după consultarea cu părintele duhovnic.

”Domnule teolog, depinde ce dorești să faci în viață. Din acest punct de vedere, ești singurul care poate decide, desigur, după o prealabilă consultare cu părintele duhovnic. Doamne, ajută!”, i-a răspuns IPS Calinic.

IPS Calinic solicitat să intervină în relația de dragoste între un seminarist și o adventistă, 5.2 out of 10 based on 19 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.2/10 (19 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava