Concert pascal
MOPAN Suceava

Cu o capacitate de uzinare mare, pe o suprafață de peste 2200 de metri pătrați, compania românească Iridex Group Plastic, furnizor de top în domeniul soluțiilor inteligente pentru domeniile de mediu, construcții, salubritate sau agricultură, anunță funcționarea la capacitate a secției de confecții metalice, cu dotări tehnice de ultimă oră. Dotările constau în utilaje clasice, dar și utilaje cu comandă numerică de tip CNC pentru debitat, îndoire, așchiere, mașini debitat profile sau aparate de sudură Mig Mag. Secția de producție confecții metalice este dotată cu două poduri rulante, de 20 de tone, respectiv 8 tone.

Prin prisma experienței dobândite de-a lungul a peste 25 de ani de activitate în domeniul producției, compania românească are capacitatea de a răspunde unor comenzi complexe, venite din multiple domenii de activitate. Spre exemplu, departamentul de construcții al companiei a folosit în propriile proiecte elemente uzinate in house, folosind capacitatea de proiectare a specialiștilor Iridex Group Plastic.

Operațiunile care se realizează în cadrul capacității de producție a Iridex Group Plastic sunt de debitare, îndoire, prelucrări prin așchiere sau uzinare. Cele două poduri rulante sunt parte din dotările secțiilor de confecții medii-mari, care se folosesc pentru mișcarea pieselor grele și voluminoase. Acum se pot executa prelucrări prin așchiere ale materialelor din oțel, cum sunt roți dințate, roți de lanț, bucșe, arbori, bolturi, sau din inox, respective piese sau elemente ornamentale; Tot în cadrul acestei capacități de producție se pot realiza confecții metalice de tipul scări metalice, grătare, balustrade, buloane de fundație, structuri metalice sudate care pot fi ușoare, medii sau grele. Alte posibile rezultate pot fi containerele, containerele de tip abroll sau platformele subterane de colectare a deșeurilor, asigurându-se și sudura în aluminiu și inox.

Aceste capacități de producție deservesc domenii variate precum: beneficiari ai halelor metalice sau ai spațiilor de depozitare, spațiilor de producție sau spațiilor comerciale, cum sunt supermarketurile; În același timp, tot în domeniul construcțiilor, rezultatele capacităților de producție pot fi de tipul balustrade, copertine, structuri de susținere pentru fațade decorative, împrejmuiri metalice și porți, grătare variate care pot fi realizate după un proiect de serie sau personalizat pe proiect.

Pe lângă domeniul de adresabilitate din construcții, produsele rezultate sunt utile și în domeniul agricol, pentru a asigura necesarul de stocare al fermelor cum sunt silozurile sau alte spații de depozitare specifice. Tot în domeniul agricol se pot confecționa, punctual, piese de schimb pentru tamburii utilizați în domeniul irigațiilor.

Ca un avantaj competitiv, compania românească Iridex Group Plastic poate asigura transportul și montajul la beneficiari prin mijloace proprii.

Mai multe detalii despre secția de producție confecții metalice aflați din video, sau accesând site-ul www.iridexgroup.ro

Despre Iridex Group Plastic

Iridex Group Plastic, înființat în 1993 ca o companie privată, furnizează soluții inteligente pentru diferite domenii de activitate: construcții, salubritate, agricultură ș.a. toate având ca numitor comun grija pentru mediu.

Calitatea lucrărilor executate de echipa Iridex Group Plastic a fost recunoscută constant de către ARACO – Asociația Română a Antreprenorilor de Construcții, prin premiile acordate de-a lungul a peste zece ani. Faptul ca implementarile companiei au in vedere tendintele actuale orientate spre implementari inteligente au fost apreciate in cadrul Galei Smart City Industry Award. Organizatia Iridex Group Plastic a implementat si mentine un sistem  de management integrat care indeplineste cerintele standardelor SR EN ISO 9001: 2008SR EN ISO 14001: 2005OHSAS 18001: 2008 si 27001: 2013.

Mai multe detalii despre Iridex Group Plastic aflați de la: www.iridexplastic.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava