Concert pascal
MOPAN Suceava

Iridex Group Plastic, companie românească cu tradiție în domeniul protejarii mediului, recomandă agricultorilor din România cele mai noi și ușor de utilizat sisteme de irigații tip pivot și liniar de la IRRIMEC/ OTECH. Aceste sisteme permit un control în proporție de 95% a apei aplicate pe suprafața de udat, reducerea forței de muncă și diminuarea consumului de apă cu 70% și al celui de substanțe chimice cu 50%.

Iridex Group Plastic oferă în prezent sisteme auto-deplasabile de tip pivot, sisteme auto-deplasabile tip liniare, sisteme cu tambur și furtun, motopompe și pompe acționate la priză de tractor, pompe cu alimentare solară, echipamente de irigat pentru terenuri de sport, spații verzi și grădini, venind astfel în sprijinul oricărui fermier, indiferent de tipul sau dimensiunile culturii.

Sistemul de irigații tip pivot și cel liniar sunt sisteme cu anvergură mare, concepute în vederea automatizării aplicării udărilor, cu randament și uniformitate ridicate, compensând astfel costurile de achiziționare, folosire și întreținere. Aceste sisteme sunt produse de OTECH și beneficiază de ranforsări puternice pentru condiții de climă dificile și de cea mai bună protecție împotriva coroziunii disponibilă în industria modernă, datorată execuției din oțel acoperit prin zincare termică. Instalațiile pot folosi pentru alimentarea cu apă atât rețelele de hidranți, cât și sursele naturale, precum lacuri și râuri. Sistemele de irigații oferite de Iridex Group Plastic includ rampe cu deplasare laterală și pivoți, țevi de aluminiu, pompe verticale, pompe pentru ape uzate, sisteme de cuplare, sprinklere și sisteme subterane, tamburi și motopompe. Pivotul permite irigarea a numeroase culturi cu spațiere diferită, inclusiv cu mai multe rotiri sub același pivot, nefiind necesară modificarea instalației.

Pe lângă sistemele de irigații complete, oferta Iridex Group Plastic mai include o serie de accesorii de ultimă generație, printre care prelungitorul pendulant cu pivotare dublă sau aripi gemene pentru reducerea consumului de energie și posibilitatea defectării echipamentului, pivoții HD autopropulsați de o turbină care transformă energia apei în mișcare sau aripile pliabile cu pivotare dublă, care irigă ca o soluție de tip pivot și se deplasează ca o soluție liniară. De peste 15 ani Iridex Group Plastic distribuie în România sisteme de irigații IRRIMEC care s-au bucurat în toată această perioadă de un succes major. Ca o confirmare a calității, primele modele puse pe piață funcționează fără probleme și în prezent. Aceasta demonstrează atât calitatea deosebită și fiabilitatea de top a acestor produse, cât și experiența Iridex Group Plastic în domeniul irigațiilor și dedicarea companiei pentru susținerea fermierilor români.

Suport pentru proiectare, instalare și întreținere sisteme de irigații

Ca serviciu suplimentar, cei care achiziționează aceste sisteme pot beneficia de suport pentru proiectarea, instalarea și întreținerea acestor sisteme de irigații. În plus, aceștia pot solicita indicații cu privire la suprafața care poate fi irigată din fiecare sursă disponibilă pe baza debitelor disponibile și recomandări de echipamente și modele în funcție de tipul de cultură cu necesitățile sale specifice și de proprietățile apei de irigare. În plus, echipa de tehnicieni Iridex Group Plastic asigură configurarea optimă a sistemului de irigat și a instalației de pompare. Pentru o dimensionare corectă a regimului de irigare, Iridex Group Plastic recomandă apelarea la consultanță specializată și pune la dispoziție diverse sisteme de irigații, concepute pentru a răspunde tuturor cerințelor actuale și viitoare. Oferta este flexibilă, fiind concepută pentru orice buget, permițându-le utilizatorilor fie să achiziționeze produsele, fie să le închirieze pe perioade de timp determinate. În ambele cazuri pot beneficia de suport tehnic gratuit la stabilirea tipului de utilaj necesar fiecărui proiect, respectiv cu situația concretă din teren.

Despre Iridex Group Plastic

Iridex Group Plastic, înființată în 1993 ca o companie privată, furnizează soluții inteligente pentru diferite domenii de activitate: construcții, salubritate, agricultură ș.a. toate având ca numitor comun grija pentru mediu.

Calitatea lucrărilor executate de echipa Iridex Group Plastic a fost recunoscută constant de către ARACO – Asociația Română a Antreprenorilor de Construcții, prin premiile Trofeele Calității acordate de-a lungul a peste douăzeci ani. Faptul că implementările companiei au în vedere tendințele actuale orientate spre implementări inteligente au fost apreciate în cadrul Galei Smart City Industry Award. Organizația Iridex Group Plastic a implementat și menține un sistem  de management integrat care îndeplinește cerințele standardelor SR EN ISO 9001: 2008SR EN ISO 14001: 2005OHSAS 18001: 2008 și 27001: 2013.

Mai multe detalii despre Iridex Group Plastic aflați de la: www.iridexplastic.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava