Concert pascal
MOPAN Suceava

Irinel Columbeanu urmează să lanseze o nouă carte, în cadrul căreia a vorbit despre plecarea fiicei sale, Irina, în SUA. În cel de-al treilea volum al autobiografiei sale afaceristul a povestit despre rolul pe care Mr. Pink l-a jucat în viața copilului său, notează click.ro.

Irina Columbeanu a locuit o bună perioadă de timp în „palatul” de la Izvorani deținut de tatăl său și mare a fost mirarea multora când micuța s-a mutat în SUA, alături de mama sa, Monica Gabor, și partenerul acesteia, Mr. Pink. Irinel Columbeanu nu s-a lăsat convins cu ușurință de fosta parteneră și chiar recunoaște că, la început, nu putea să accepte situația și nu și-a dat acordul.

În urmă cu patru ani, în vara lui 2018, Irinel Columbeanu a dus-o pe Irina, fiica lui, la aeroport. Urma să își petreacă vacanța de vară în SUA, la mama sa, însă a decis, când sejurul copilei se apropia de final, că îi va permite să se mute. Ce l-a determinat să ia aceasta decizie și să renunțe, practic, la custodia fiicei sale? Condițiile de trai și posibilitățile de dezvoltare de peste ocean, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/irina-columbeanu-s-a-mutat-in-sua-635661.html

Irina Columbeanu s-a mutat în SUA datorită lui Mr. Pink? Irinel Columbeanu: «M-a certat», 2.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava