Concert pascal
MOPAN Suceava

Irina Rădulescu, fiica regretatului actor Dem Rădulescu şi al actriţei Adriana Şchiopu, are 33 de ani şi joacă unul dintre rolurile principale feminine ale peliculei „Urma”, regizate de Dorian Boguţă. La avanpremiera filmului de marţi, 3 martie, de la Cinema Pro, actriţa Irina Rădulescu a povestit pentru Click! amintiri din copilărie, dar şi detalii de culise din anii în care trăia tatăl ei.

Click!: Cum a fost să joci în „Urma”, primul tău film, la 33 de ani, după ce ai jucat în nenumărate piese de teatru?

Irina Rădulescu: În orice rol suntem la început. Indiferent de vârstă, îmi place să spun că sunt la început și că am entuziasmul începătorului.

Click!: Cine nu te cunoaşte şi află că eşti fiica regretatului Dem Rădulescu, probabil că are o tresărie. Care este prima reacţie a celor care sunt surprinşi de veste?

Irina Rădulescu: Văd o iubire enormă pe figura lor şi efectiv se luminează la faţă când aud numele tatei. De multe ori sunt întrebată dacă pentru mine asta este presiune, dar pentru mine este miracol cum lumea se luminează la faţă când aude de tata. Şi pentru mine asta înseamnă că nu a murit. Asta este bucuria supremă pentru mine. Aproape mai mult decât atunci când mă bucur că mi se face mie un compliment.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/irina-radulescu-fiica-regretatului-dem-radulescu-lumea-se-lumineaza-la-fata-cand

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava