Concert pascal
MOPAN Suceava

Irina Rimes este un artist cameleon venit de peste Prut, cu o experiență vastă în muzică! Talentul și-a spus cuvântul, astfel că a fost cooptată, de-a lungul timpului, în diferite proiecte televizate. Cea mai recentă colaborare este cu HBO, unde cântăreața apare într-un documentar biografic care-i poartă numele: „Irina Rimes: Pe drumul meu”. O altă surpriză cu care a reușit să-și încânte fanii peste măsură este că a rămas în juriul de la ”Vocea României”. Click a stat de vorbă cu omul din spatele starului și a încercat să afle lucruri neștiute despre femeia de 30 de ani.

Click: Ești una dintre cele mai active artiste de la noi și tocmai s-a lansat un documentar despre tine. Cum a venit propunerea și ce te-a făcut să accepți?

Irina Rimes: Ideea a fost a noastră și propunerea la fel. Ideea a venit din dorința de a arăta oamenilor ce se întâmplă în spatele scenei, în spatele camerelor de filmat, dintr-o simplă frustrare cauzată de tot felul de comentarii: “dar de ce se plânge?!”, ”artiștii fac o grămadă de bani!”, “de ce așa mulți bani pentru un concert de 45 de minute?“

Cred că uneori trebuie să le explicăm oamenilor de ce. Asta în primul rând. Apoi, pentru cei care vor să înceapă o carieră în muzică să știe la ce să se aștepte. Nu în ultimul rând, “presiunea hitului”, noul stres din zilele noastre când muzica se consumă foarte repede și trebuie să faci hitul sau riști să devii irelevant.

Este, de fapt, povestea unui artist care vrea să se instaleze și a ajuns în momentul în care totul clocotește cel mai tare. Este despre contracte, label, industrie, artă, sacrificiu, motivație și, la final, regăsire. Apoi, coloana sonoră a documentarului – albumul “Acasă”, care a devenit inspirația principală pentru scenariu și desfășurarea evenimentelor.

Ce loc mai ocupă televiziunea în viața ta? Colaborezi sau ai lucrat cu colegii de la Vocea României? Cu Smiley, Moga sau Tudor?

Da, ne întâlnim destul de des, oricum industria la noi e foarte mică. Încă n-am făcut piese împreună, cel puțin n-am definit nimic. Dar, mă repet, industria la noi este foarte mică, oricând poate să apară ceva:)

Faci în continuare naveta București-Chișinău-Paris?

Chișinău nu mai face parte din naveta mea, fratele meu tocmai s-a mutat în București și am mai puține motive să vizitez Chișinăul, poate doar vreun concert din când în când.

Citește interviul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/irina-rimes-chisinau-nu-mai-face-parte-din-638819.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava