MOPAN Suceava

Irinel Columbeanu a fost darnic cu dezvăluirile în cea mai recentă emisiune a lui Mădălin Ionescu, la Metropola TV. El a vorbit despre trecutul Monicăi Gabor, dar și despre finalul căsnicie lor și, implicit, divorț.

În 2006, Monica şi Irinel făceau nunta anului, în 2011 ne şocau cu un divorţ răsunător, după care cearta pentru custodie a ţinut o ţară întreagă cu ochii la televizor. Acum, cei doi părinţi au ajuns la sentimente mai bune, pentru singurul lucru, cel mai de preț, pe care îl mai au în comun: fiica lor Irina (14 ani).

Irinel Columbeanu: „Visul ei a fost să ajungă la Hollywood”

De altfel, tot fără înverșunare povestește acum și Irinel Columbeanu despre divorțul de Monica și chiar recunoaște că el a greșit. „Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood. O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!, a declarat Columbeanu la Metropola TV, în emisiunea lui Mădălin Ionescu.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/irinel-columbeanu-monica-avut-toate-motivele-sa-divorteze-de-mine-cu-cine-inselat-o

Irinel Columbeanu: "Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine". Cu cine a înșelat-o, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava