Comenzi MOPAN Suceava

Surpriză de proporţii sâmbătă seara la Galeria Basil, acolo unde a avut loc vernisajul aniversar de 10 ani al galeriei, şi unde au fost prezentate zeci de picturi. Printre acestea s-au numărat şi lucrările fiicei lui Columbeanu. Irinuca, fiica foştilor soţi Monica Gabor şi Irinel Columbeanu, şi-a expus, pentru prima oară, picturile. La opt ani, micuţa este foarte talentată la desen şi pictură. Însă ea nu a fost singură, ci susţinută îndeaproape de tatăl ei, cât şi de mama sa, Monica Gabor, care a venit tocmai din SUA pentru a fi alături de fiica sa, într-un moment foarte important, conform click.ro.

Apariţie de zile mari la vernisajul fiicei lui Irinel, Irinuca Columbeanu. Deşi nu vine prea des în ţară, fosta scorpie de la Izvorani a încercat să nu lipsească de lângă fiica sa. Monica Gabor a venit special în România, tocmai din America, pentru a lua parte la primul vernisaj de pictură al fetiţei sale, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet și vezi FOTO EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/irinel-columbeanu-si-monica-gabor-din-nou-impreuna-cum-s-au-comportat-la-prima

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava